Een van de nieuwe functies van macOS Ventura en iOS 16 is Continuity Camera, waarmee een iPhone als webcam voor een Mac kan worden gebruikt. De functie is ingeschakeld in de huidige bèta’s, maar is ontworpen om te worden gebruikt met speciale mounts die worden gemaakt door externe bedrijven zoals Belkin.

continuïteitscamera belkin


Belkin heeft een MagSafe-enabled Continuity Camera mount ontworpen waarmee een “iPhone” op een ideale plek op een Mac kan worden geplaatst om als webcam te worden gebruikt, en hoewel de mount nog niet is uitgebracht, hebben verschillende YouTubers hem kunnen testen om geef ons een idee van hoe het werkt.

Brian Tong, iJustine en ZolloTech hebben prototypeversies van de berg, die bedrieglijk eenvoudig is. Het hecht aan de achterkant van de ‌iPhone‌ en een kleine plastic lip aan de achterkant van de houder rust op de bovenkant van de MacBook in de ideale positie.

Als de houder correct op een Mac is bevestigd, wordt Continuïteitscamera automatisch geactiveerd, waarbij de Mac overschakelt naar de camera van de ‌iPhone‌.

Met Continuity Camera zijn er een aantal opties om van te profiteren, waaronder Center Stage om iemand in beeld te houden, Portretmodus om de achtergrond onscherp te maken, Studio Light voor het aanpassen van de verlichting en Desk View, een unieke functie die gebruik maakt van de ultragroothoeklens om te pronken met uw bureaublad.

Het Continuity Camera-accessoire van Belkin zal waarschijnlijk binnen een paar maanden klaar zijn voor lancering, samen met het debuut van ‌macOS Ventura‌ en ‌iOS 16‌.

gerelateerde verhalen

Met 3D-afdrukbare standaard kunt u de continuïteitscamera nu proberen met iOS 16 en macOS Ventura

Apple heeft op de Worldwide Developers Conference een nieuwe macOS Ventura-functie geïntroduceerd, Continuity Camera genaamd, waarmee je een iPhone XR of nieuwer kunt gebruiken als webcam voor je Mac. Continuïteitscamera is bedoeld om te worden gebruikt met een houder die de iPhone op de juiste plek aan het scherm van de Mac bevestigt, zodat alle functies correct werken. Apple gaat samenwerken met…

Moment introduceert nieuwe MagSafe-montageopties

Moment heeft vandaag zijn bestaande lijn van MagSafe-compatibele houders uitgebreid en drie nieuwe magnetische houders geïntroduceerd die kunnen worden gebruikt met Apple’s iPhones. Er is een bevestigingsoptie voor filmmakers, een houder waarmee u uw iPhone overal kunt plaatsen en een adapter voor het gebruik van magnetische Moment-houders met niet-MagSafe iPhones. De Mobile Filmmaker Cage, geprijsd op $ 99, is een kooi met twee handen die bedoeld is om …

Met macOS 13 Ventura kun je de camera van je iPhone als webcam gebruiken

Als onderdeel van de macOS 13 Ventura-presentatie op WWDC 2022 heeft Apple vandaag Continuity Camera aangekondigd, waarmee Mac-bezitters hun iPhone als webcam kunnen gebruiken. Een Mac met macOS 13 kan de camera op een iPhone automatisch herkennen en gebruiken wanneer deze in de buurt is, zonder dat deze moet worden geactiveerd of geselecteerd, en de iPhone kan ook draadloos verbinding maken met de Mac. Continuïteitscamera bevat…

Joby introduceert nieuwe GorillaPod-compatibele MagSafe-montages

Joby heeft vandaag de lancering aangekondigd van nieuwe MagSafe-compatibele montage-opties die zijn ontworpen om te werken met de populaire GorillaPod-statieven. De GripTight Mount voor MagSafe wordt met magneten aan een iPhone 12-model bevestigd en heeft een hybride klem voor gebruik in zowel staande als liggende modus. Er is een meegeleverde 1⁄4″ – 20 statiefbevestiging die compatibel is met de GorillaPod of een ander statief…

Apple Seeds tweede openbare bèta van macOS 13 Ventura

Apple heeft vandaag de tweede bèta van macOS Ventura naar zijn openbare bètatestgroep gestuurd, waardoor niet-ontwikkelaars het nieuwe macOS Ventura-besturingssysteem kunnen testen voordat het wordt uitgebracht. De tweede bèta komt iets meer dan twee weken na de eerste openbare bèta en komt overeen met de vierde bèta voor ontwikkelaars. Openbare bètatesters kunnen de macOS 13 Ventura-update downloaden van de Software Update…

Apple Seeds eerste openbare bèta van macOS 13 Ventura

Apple heeft vandaag de eerste bèta van macOS Ventura naar zijn openbare bètatestgroep gestuurd, waardoor niet-ontwikkelaars het nieuwe macOS Ventura-besturingssysteem kunnen testen voordat het wordt uitgebracht. Openbare bètatesters kunnen de macOS 13 Ventura-update downloaden van het gedeelte Software-update van de app Systeemvoorkeuren nadat ze het juiste profiel hebben geïnstalleerd van de bètasoftwarewebsite van Apple. macOS Ventura…

Apple Seeds vierde bèta van macOS 13 Ventura aan ontwikkelaars

Apple heeft vandaag de vierde bètaversie van macOS 13 Ventura gezaaid, de volgende-generatieversie van het Mac-besturingssysteem dat dit najaar wordt gelanceerd. De vierde bèta komt drie weken nadat Apple de derde bèta aan ontwikkelaars heeft geleverd. Geregistreerde ontwikkelaars kunnen de bèta downloaden via het Apple Developer Center en zodra het juiste profiel is geïnstalleerd, zijn bèta’s beschikbaar via de…

Belkin lanceert verbeterde 3-in-1 draadloze oplaadstandaard die Apple Watch Series 7 . snel oplaadt

Belkin heeft vandaag de lancering aangekondigd van een verbeterde Boostcharge Pro 3-in-1 draadloze oplaadstandaard die is ontworpen voor de iPhone, Apple Watch en AirPods. Vergeleken met het model van de vorige generatie, biedt de nieuwe 3-in-1-oplader ondersteuning voor snel opladen voor de Apple Watch Series 7. De verbeterde Apple Watch-oplaadpuck kan een Apple Watch Series 7 opladen van 0 tot 80 procent in.. .

Populaire verhalen

Topverhalen: iOS 16 Beta 4, geruchten over ‘Apple Watch Pro’ en meer

We zijn waarschijnlijk ongeveer zes weken verwijderd van de onthulling van de iPhone 14-line-up en Apple blijft de iOS 16-update polijsten die naast de nieuwe hardware zal worden uitgebracht, dus we zien een aantal tweaks terwijl deze door de bèta gaat testperiode. Deze week waren er ook enkele geruchten over de robuuste “Apple Watch Pro” die later dit jaar zou worden gelanceerd, evenals enkele van de…

iPhone 14 moet prestatieverbetering nog steeds verbeteren ondanks vasthouden aan A15-chip

De standaard iPhone 14-modellen zullen nog steeds betere prestaties leveren dan de iPhone 13, ondanks dat ze dezelfde A15 Bionic-chip bevatten, volgens leaker “ShrimpApplePro”. In maart beweerde Apple-analist Ming-Chi Kuo dat alleen de iPhone 14 Pro-modellen de A16-chip zullen hebben, terwijl de standaard iPhone 14- en iPhone 14 Max-modellen zullen worden uitgerust met de A15-chip zoals de iPhone 13. In een april.. .

Intel introduceert Wi-Fi 7 in 2024, aangezien Apple een op handen zijnde overstap naar Wi-Fi 6E plant

Intel is van plan om de volgende generatie Wi-Fi 7 (802.11be) technologie tegen 2024 in apparaten te installeren, meldt ETNews. Wi-Fi 7 is de opvolger van Wi-Fi 6E (802.11ax), met twee keer snellere gegevensverwerkingssnelheden van 5,8 Gbps en stabielere 6 GHz-bandbreedtestabiliteit, evenals ondersteuning tot 36 Gbps bij het werken met gegevens. Intel is van plan zijn inspanningen op het gebied van Wi-Fi 7-ontwikkeling uit te breiden voordat…

De online winkel van Apple is momenteel niet beschikbaar in sommige landen [Updated]

De online winkel van Apple is momenteel niet beschikbaar in sommige landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Australië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en meer. De downtime is niet wereldwijd, met de winkel nog steeds operationeel in sommige andere landen. “We voeren updates uit voor de Apple Store”, zegt de winkelpagina, zoals gewoonlijk wanneer er downtime is. Apple adviseert klanten om “terug te kijken…

Apple voegt acht extra Macs toe aan vintage-productenlijst

Zoals verwacht heeft Apple vandaag zijn lijst met vintage producten bijgewerkt met nog acht MacBook-, MacBook Air-, MacBook Pro- en iMac-modellen die in 2015 en 2016 zijn uitgebracht. Met name de eerste MacBook Pro-modellen met de Touch Bar zijn nu geclassificeerd als vintage. Apple introduceerde de Touch Bar in oktober 2016 als onderdeel van een compleet herontwerp van de MacBook Pro. Apple heeft inmiddels de Touch Bar verwijderd van duurdere…

VMware Fusion Tech Preview brengt Windows 11 naar Apple Silicon Macs

VMware heeft deze week aangekondigd dat de nieuwste VMware Fusion-update Windows 11-ondersteuning biedt voor zowel Intel- als Apple-silicium Macs. De 2H22-versie van Fusion, die beschikbaar is als gratis technische preview, stelt Apple-siliconen Mac-gebruikers eindelijk in staat om Windows te downloaden en te gebruiken op hun machines door middel van virtualisatie. Functies omvatten Windows 11-ondersteuning met 2D GFX en netwerken, VMtools-installatie voor…

Apple breidt Apple TV-cadeaubonaanbieding uit naar meer landen

Apple heeft een eerder in de VS exclusief aanbod van Apple TV-cadeaubonnen uitgebreid naar meer landen over de hele wereld, waarbij klanten een cadeaubon krijgen naast de aankoop van een Apple TV 4K of Apple TV HD. Het oorspronkelijke aanbod werd vorige maand gelanceerd voor Amerikaanse klanten en gaf kopers een cadeaubon van $ 50 bij aankoop van een Apple TV. Na het verdwijnen van de Apple Store in verschillende landen, heeft Apple…