iPhone 14 Pro versus iPhone 13 Pro: grootste upgrades die je kunt verwachten

Verwacht wordt dat de iPhone 14 Pro dit najaar de iPhone 13 Pro zal opvolgen en een aantal opwindende nieuwe upgrades met zich mee zal brengen. De nieuwe Pro iPhones zullen waarschijnlijk functies van de modellen van vorig jaar voortzetten – inclusief 120Hz-schermen en telecamera’s – maar er is nog veel meer in petto op basis van de lekken en geruchten.

Hoewel we ons zorgen maken over hoe saai de standaard iPhone 14 uiteindelijk zal zijn, zou de iPhone 14 Pro dingen kunnen krijgen als een nieuw geperforeerd ontwerp, veel verbeterde camera’s, een altijd-aan-scherm en meer. Helaas kan dat gepaard gaan met de hoogste startprijzen ooit voor een iPhone, dus je kunt maar beter sparen als je in de verleiding komt om er een te kopen,

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *