Samsung kondigt wereldwijde lancering aan van op maat gemaakte AI™ wasmachine en droger, met slimme en duurzame oplossingen voor wasdag

Met de grootste capaciteit in zijn klasse — de betrouwbare prestaties van de Bespoke AI™ wasmachine en droger zullen de wasdag transformeren.

Samsung Electronics heeft vandaag de release aangekondigd van de Bespoke AI Wasmachine en droger, de meest duurzame, efficiënte en intelligente Samsung wasmachine en droger tot nu toe. Uitgerust met een grote capaciteit en een ruimtebesparend ontwerp, is de Bespoke AI Wasmachine- en droogcombinatie biedt krachtige en betrouwbare prestaties die gebruikers energie, middelen en kosten besparen. De nieuwe wasmachine en droger, die de kenmerkende Bespoke-reeks van Samsung verder uitbreidt, van de keuken tot de rest van het huis, bieden een ervaring die zowel prachtig ontworpen als functioneel is. De op maat gemaakte AI Washer and Dryer wordt in augustus gelanceerd in winkels in Europa en het Midden-Oosten.

Bespaar energie, water en wasmiddel bij elke lading

Samsung’s nieuwe Bespoke voorlader-wascombinatie biedt een niveau van gemak en efficiëntie waarmee consumenten over de hele wereld energie, water en wasmiddel kunnen besparen door middel van AI-aangedreven duurzaamheid.

De nieuwe Bespoke AI Washer biedt AI Ecobubble, waardoor wasmiddel wordt omgezet in bubbels die snel in het wasgoed worden opgenomen. Met behulp van Ecobubble-technologie vermindert de wasmachine het energieverbruik tot 70%1 — hetzelfde niveau van reinheid aan kleding geven, zelfs in koud water. Bovendien verbetert de technologie ook de vuilverwijdering met 24%2 en levert 45,5%3 betere stofverzorging, waardoor elke lading schoner en verzorgder is dan ooit.

Gebruikers kunnen ook energieverspilling verminderen met AI Wash Cycle, een slimme functie die wast kleding grondig en voorzichtig met minder water en wasmiddel. Door het gewicht en de zachtheid van de stof in elke lading te detecteren en de troebelheid van het water te analyseren, bewaakt AI Wash Cycle actief het aanhoudende vuilniveau van het wasgoed. Door de perfecte hoeveelheid water en wasmiddel te optimaliseren met Auto Dispense en continu de inweek-, spoel- en centrifugetijden aan te passen, bereikt deze functie snel en efficiënt de beste resultaten voor het wasgoed, elke keer weer.

Met name de functie Automatische Dosering gebruikt de exacte hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter die nodig is voor elke lading, waardoor het giswerk uit het wasgoed wordt gehaald. Het bevat voldoende wasmiddel voor maximaal een maand wassen,4 dus het is niet nodig om de wasmiddeltank na elke lading te vullen.

Als het gaat om het drogen van artikelen, is de Bespoke AI Droger biedt ook een verscheidenheid aan energiebesparende opties. Warmtepomptechnologie in Bespoke AI Drogers bieden een meer energie-efficiënte, kosteneffectieve en zachte manier om kleding te drogen. Met een energielabel van A+++,5 de op maat gemaakte AI Dryer gebruikt milieubewuste Digital Inverter Compressor-technologie om ladingen zo snel en efficiënt mogelijk te drogen. Vooral de AI Dry-technologie bewaakt continu de temperatuur en vochtigheid en past de instellingen aan om ervoor te zorgen dat de was optimaal wordt gedroogd en er geen energie wordt verspild. Door gerecyclede warme lucht te gebruiken, kan de droger ook de totale bedrijfskosten en ecologische voetafdruk verminderen.

Ten slotte zijn, net als bij alle Bespoke-apparaten, beide delen van het Bespoke-voorladerpaar geïntegreerd met SmartThings, zodat gebruikers hun energieverbruik thuis kunnen regelen met SmartThings Energy. Met de service kunnen gebruikers hun energieverbruik eenvoudig controleren en beheren en worden manieren aanbevolen om efficiënter te werken, zodat iedereen dagelijkse duurzaamheid kan toepassen met zijn wasroutine. Daarnaast biedt SmartThings Clothing Care optimale kledingbeheerdiensten die zijn aangepast aan de levensstijl van de gebruikers. Op basis van het materiaal van de kleding, gebruikspatronen en het huidige seizoen, zal SmartThings Clothing Care de beste was- en droogcyclus voor kleding aanbevelen, terwijl gebruikers ook de was kunnen plannen, wasmiddel bestellen en meer.

Ontworpen met uw levensstijl in gedachten

Wasruimtes kunnen zowel stijlvol als functioneel zijn. Met dit in gedachten heeft de Bespoke AI Wasmachine en droger zijn ontworpen in lijn met de visie van Bespoke om een ​​algehele gebruikerservaring te creëren die rekening houdt met zowel het gebruik als de ruimte van een product.

SpaceMax Met name technologie creëert meer ruimte in de machine om het mechanische ontwerp te optimaliseren, met een grotere trommel zonder de externe afmetingen te vergroten. Consumenten kunnen genieten van de wasmachine Capaciteit van 11 kilogram, de grootste binnen de categorie van 600 millimeter. Bovendien heeft het nieuwe Bespoke voorladerpaar een modern, plat ontwerp dat past in elk interieurthema. Afgewerkt met een ronde deur van gehard glas die zowel stijl als duurzaamheid biedt, de Bespoke AI De eenvoudige maar schone vormfactor van de wasmachine en droger is de perfecte keuze voor elk modern huis.

De Bespoke Flat Design-reeks biedt ook gemak en flexibiliteit bij de installatie. Of ze nu verticaal worden gestapeld of naast elkaar worden geïnstalleerd, het paar kan een manier vinden om in het huis van elke gebruiker te passen. Daarnaast zijn de wasmachine en droger verkrijgbaar in Silver, Black en Morning Blue, een blikvanger voor elke wasruimte.

Prestaties waarop u kunt vertrouwen, jaar na jaar

De aanschaf van een wasmachine of droger is een grote investering en Samsung wil er zeker van zijn dat deze is gebouwd om lang mee te gaan. In tegenstelling tot traditionele motoren, is de geavanceerde Digital Inverter Motor op Bespoke AI Wasmachines en drogers maken gebruik van sterke magneten voor stillere en krachtigere prestaties – en dat alles terwijl ze minder energie verbruiken. Deze motor biedt een toonaangevend niveau van duurzaamheid, maakt gebruik van hoogwaardige componenten en elimineert het gebruik van versleten borstels. Als zodanig biedt Samsung een 20 jaar garantie6 voor de Digital Inverter Motor in machines die in Europa worden verkocht en in de VS worden gemaakt, waarmee het zijn toewijding aan het bouwen van producten die vooral duurzaam zijn, uiteenzet.

Ga voor meer informatie naar Samsung.com.

1 Getest in overeenstemming met IEC 60456-2010 / 4 kg waslading / Super Eco Wash koud (WF80F5E5U4W) vs. Katoen 40°C zonder Ecobubble (WF0702WKU). Individuele resultaten kunnen variëren.

2 Getest in overeenstemming met IEC 60456-2010 / 4 kg waslading / Super Eco Wash koud (WF80F5E5U4W) vs. Katoen 40°C zonder Ecobubble (WF0702WKU). Individuele resultaten kunnen variëren.

3 Getest in overeenstemming met IEC 60456-2010 / 4 kg waslading / Super Eco Wash koud (WF80F5E5U4W) vs. Katoen 40°C zonder Ecobubble (WF0702WKU). Individuele resultaten kunnen variëren.

4 Auto Dispense bevat wasmiddel voor maximaal 1 maand wassen, gebaseerd op 2 tot 3 wasbeurten per week (5 kg lading/standaardgebruik). Kan variëren afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed en instellingen.

5 A+++ rating verstrekt door de Europese commissie.

6 De garantie van 20 jaar is beperkt tot producten die in Europa en de VS worden verkocht. Voor producten die in de VS worden verkocht, is de garantie beperkt tot de digitale invertermotor van in de VS geassembleerde ringen die op 1-7-22 of later zijn gekocht. Een aankoopbewijs met daarop de aankoopdatum is vereist voor een claim. Er zijn aanvullende beperkingen en beperkingen van toepassing; zie garantie voor details.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *